EMK csoport

10 alkalmas ONLINE önismereti, group coaching folyamat

2021. április 7. és június 9. között (szerdánként) 9:30-12:00 között

"A megszerzett tudás az élet minden területét gazdagítja, alkalmazhatom a mindennapi helyzetekben, családtagok, barátok vagy ismerősök körében és a munkakapcsolatokban. Ajánlom a részvételt mindenkinek, aki szeretne tartalmas időtöltés, kikapcsolódás közben tanulni, fejlődni mind kommunikációban, mind önismereti kérdésekben." Hegedűs Viktória

"A sárkánykodás ellenszereként szükségem volt támpontokra, kapaszkodókra, közös értékrendre, kapcsolatokra, s mindezt bőven megkaptam." Monori Marica

Erre az EMK alapú group coaching folyamatra akkor invitállak, ha szeretnél a saját kommunikációdban, önkifejezésedben tudatosabbá válni, önmagadhoz és másokhoz több megértéssel fordulni.

Az alkalmak fő témái:

 • miért kommunikálunk? milyen térben működik jól a kommunikáció?

 • kommunikációs csapdáink és amit tanulhatunk belőlük

 • mi az empátia?

 • az EMK négy lépcsője (megfigyelés, érzés, szükséglet, kérés)

 • hogyan mondjak NEM-et úgy, hogy hallhatóvá váljon, ami ott igazán fontos?

 • hogyan mondjak KÖSZÖNET-et úgy, hogy gazdagítom vele az életed?

Hogyan dolgozunk?

 • megismerkedünk az elméleti alapokkal (max. 20%)

 • sokat gyakorlunk példákon keresztül (kb. 80%)

 • az alkalmak között kisebb házi feladatokat oldunk meg, elősegítve a változást

 • az alkalmak egymásra épülnek, ezért kérlek, akkor jelentkezz, ha a részvételedet meg tudod szervezni

 • összesen 25 órát töltünk együtt, heti rendszerességgel

A csoport:

 • min. 4 - max. 6 résztvevővel dolgozom, hogy mindenkire jusson egyéni figyelem is

 • online térben találkozunk, Google Meet felületen

Jelentkezés: kérlek, töltsd ki EZT az űrlapot.
Ha máskor, vagy csoportosan jönnél, írj üzenetet: izabella.csordas@belsohajtoerok.hu

Részvételi díj: 60.000 Ft/10 alkalom (két egyenlő részletben történő befizetés (1. részlet a folyamat 1. alkalma előtt 3 munkanappal, 2. részlet a 6. alkalom előtt 3 munkanappal befizetve).
Egyösszegű befizetés esetén 55.000 Ft/10 alkalom.
Early bird ár 2021. március 7-ig történő jelentkezés és egyösszegű befizetés esetén: 45.000 Ft/10 alkalom.
Számlát adok.

Az egyösszegű befizetés kizárólag a szervező lemondása esetén igényelhető vissza (elégtelen számú jelentkező esetén).

Miért velem tanulj?

 • nemzetközi akkreditációval rendelkező ACC coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, alapvégzettségemet tekintve közgazdász vagyok,

 • több mint 10 évig dolgoztam vezetőként, tartottam frontszemélyzet számára képzést, és számos kihívást éltem meg a munkatársakkal való kommunikációban,

 • a legfőbb kommunikációs kihívást a szakmai munkámon túlmutatóan számomra az anyaság adja nap mint nap, és az itt megélt sikerek kiemelkednek, mert felelősséget érzek a gyermekeim kommunikációs mintáinak alakításában,

 • több mint 10 éve gyakorlom az EMK-t, és ezen az úton sok vargabetűt tettem. Amikor veled dolgozom, ezek a tapasztalások is itt lesznek velem, és megosztásukkal támogatom a fejlődésedet anélkül, hogy irányt jelölnék ki a számodra,

 • ez a csoport a harmadik EMK-csoportom lesz, és az előzőek tapasztalatát is beépítem, eközben egy haladó csoporttal is dolgozom,

 • az EMK tréner megnevezést nem használom, mert a nemzetközi központ kérésére ezt csak a nemzetközileg akkreditált trénerek használják, és számomra fontos ezt tiszteletben tartani. Ugyanakkor elvégeztem egy egyéves EMK trénerképzőt itthon (Szentpéteri Juliannánál), és szeretettel osztom meg veletek azt a tudást és szemléletet, ami az én életemet minőségileg változtatta meg.

KAPCSOLÓDÓ BLOGBEJEGYZÉS

VÉLEMÉNYEK

"a folyamat ... számomra a fejlődés lehetőségét hozta, olyan univerzális szemléletet adva, ami teljesen új perspektívákat nyitott meg a látásmódomban. Az érzelmeim és mások érzelmeinek jobban megértéséhez segített, rájöttem, hogy magamért, a szükségleteimért én vagyok a felelős. Izabella nagyon jól kezelte, átlátta a helyzeteket, nagyon jól terelt minket az elakadásokban is. Úgyhogy én mindenkinek jó szívvel ajánlom, de különösen gyermekeket nevelőknek. :)"

Sarankó Emőke, közgazdász, 3 kislány édesanyja

"Az EMK-ról, s Izabella csoportjáról egy anya csoportban olvastam először, s éreztem, ott a helyem. A sárkánykodás ellenszereként szükségem volt támpontokra, kapaszkodókra, közös értékrendre, kapcsolatokra, s mindezt bőven megkaptam. A csapat összehangoltsága és hatékonysága Izabella tudatos és határozott vezetésének köszönhetően gyorsan nőtt, s az alkalmak tisztelettel, megértéssel, rengeteg használható ötlettel és technikával teltek meg, néha mint a zúgó tengeren egy csendes és határozott sziget.

A mindennapos kommunikációban óriási segítség, hogy “ládikómban” van egy letisztult, jó érzésű módszer, amivel pontosan képes vagyok kifejezni, mit érzek, mire van szükségem, s mit kérek, hibáztatás nélkül. Számomra különösen jól jött az online lehetőség, mivel New Yorkból máshogy nem tudtam volna résztvenni. Köszönöm a tudást és a kapcsolatot!"

Monori Marica, két gyermek édesanyja és boldog feleség

"Kíváncsian és lelkesen vágtam bele a tíz alkalmas EMK tanfolyamba, mert már sok jót hallottam a módszerről. A heti alkalmak során egyre mélyebbre merültünk olyan fontos kérdésekben, mint kommunikáció, érzelmek és szükségletek. Sokat gazdagodott a szótáram e téren és a tanfolyami alkalmak elősegítették, hogy még jobban, tartalmasabban tudjak kapcsolódni nem csak másokhoz, hanem saját magamhoz is. ... A heti időtartam biztosította, hogy igazán el tudjunk mélyülni egy-egy témában. A kiscsoportos létszámnak köszönhetően hamar egymásra tudtunk hangolódni a résztvevőkkel és ezáltal az alkalmak gyorsan a hét üdítő színfoltjává, kikapcsolódási és egymáshoz kapcsolódási lehetőségeivé váltak.
Izabella empatikus és elfogadó egyéniségével magabiztosan, de mégis rugalmasan alakítva a heti alkalmakat az éppen aktuális témáinkhoz, elvezetett minket az előre kitűzött célokig, és segített szavakba önteni a nehezen megfogalmazható érzéseket, igényeket. A tanfolyam végére sokkal könnyebben megy számomra, hogy felismerjem és megfogalmazzam egy adott helyzet kapcsán az érzéseimet és a szükségleteimet. Megtanultam, hogyan fogalmazzak meg konkrét, érthető, a jelenben teljesíthető kérést a magam vagy a külvilág felé, hogy ezáltal az életem folyamatosan egy egyre boldogabb irányba haladjon. Megtanultam még tartalmasabban köszönetet mondani.

A megszerzett tudás az élet minden területét gazdagítja, alkalmazhatom a mindennapi helyzetekben, családtagok, barátok vagy ismerősök körében és a munkakapcsolatokban. Ajánlom a részvételt mindenkinek, aki szeretne tartalmas időtöltés, kikapcsolódás közben tanulni, fejlődni mind kommunikációban, mind önismereti kérdésekben.

És hogy EMK-san is szavakba öntsem: Amikor arra gondolok, hogy mennyit fejlődtem a tíz alkalmas EMK tanfolyam alatt, hálát, örömöt és büszkeséget érzek, mert kielégült a fejlődésre, (ki)kapcsolódásra, közös értékrendre és tartalmas időtöltésre vonatkozó szükségletem. Köszönöm magamnak, hogy lelkiismeretesen részt vettem a tanfolyam minden alkalmán, köszönöm Izabellának a tartalmas órákat és a csoporttársaimnak a bizalmat, hogy ők is bátran megosztották a gondolataikat egy-egy téma kapcsán, így segítve egymást a tanulási folyamatban."

Hegedűs Viktória, jogász, dúla, két gyermek édesanyja

"Eddig is tudtam, hogy a „szavaknak súlya van” a mindennapi életben is, jó látni és már tudni is, hogy mindez formálható, alakítható, tanulható, lehet benne fejlődni, fejleszteni önmagunkat, megfelelő irányítás mellett. Izabella pedig nagyon szépen vezet ezen az úton, ad a gyakorlati kérdések és praktikák mellé elgondolkodtató elméleti hátteret is. A beszélgetések során ő ugyanúgy megnyílt, ahogy mi, teljesen a csapat részese volt, nemcsak irányítója, ami még hitelesebbé tette számomra a közös munkát, tapasztalatszerzést.

Külön szeretnék köszönetet mondani a kis csapatnak. Számomra nagyon hasznos volt eleinte megfigyelni egymást, ráhangolódni egymásra, ráeszmélni, hogy nem vagyunk egyedül az adott kommunikációs nehézségekkel, csapdákkal, főként a dacos 2 évesekkel, vagy épp az öntudatra ébredő 5-6 éves gyerkőceinkkel kapcsolatban.

Ajánlom mindenkinek, aki néha azt tapasztalja, hogy nem működik, nem ér célt a kommunikációja gyermekeivel, családtagjaival, vagy épp kollégáival, hisz sok esetben a megfelelő kommunikációs technika már fél siker. Meglepő, hogy mennyire működik, ami további motivációra sarkall, hogy használjam, ezáltal a mindennapjaim eszköztárát bővítse. Anyuka társaimnak is meleg szívvel ajánlom, hisz a dackorszaktól a kamaszkorig, illetve még azon is túl nagyon hasznos lehet, érdemes kipróbálni és alkalmazni.

Ez a folyamat remek alkalmat adott arra, hogy megtapasztaljuk, hogy amennyire különbözőek vagyunk, legalább annyi közös kapcsolódási pont is rejlik az életünkben, bárhol is legyünk épp a nagyvilágban."

Hugyecz Marietta, biológus, minőségbiztosító, 2 kislány anyukája