Vélemények

COACHING

Izabellát egy workshop vezető trénereként ismertük meg, ahol egy nemzetközi kiíráson sikeresen pályázó szervezetek vezetőiként vettünk részt. A workshop tematikája nem tűnt túl izgalmasnak, csupa olyan, amivel rutinszerűen foglalkozunk évek óta. Annál meglepőbb volt, ahogy Izabella szokatlan, érdekes szempontokat vetett fel, fura feladatokra vett rá minket, beszélgettünk, vitatkoztunk, tanulságos teszteket írtunk és értékeltünk, miközben akaratlanul újragondoltunk, újrafogalmaztunk olyan  jól ismert folyamatokat, fogalmakat, szerepeket, amelyekről azt hittük volna, hogy már nehéz lenne újat hallani róluk. Mindezeket jó pszichológusként, kedves, empatikus partnerként úgy "terelgette", hogy a fontosabb "igazságokat", összefüggéseket mi magunk mondtuk  ki, s bizonyára ezért is éreztük a gyorsan elrohanó nap végére, hogy igazán megérte a vele töltött idő. Ha csak egyetlen mondatban kell összefoglalnom: Izabella kifejezetten jó hangulatú, konstruktív, izgalmas folyamat során vett rá minket strukturált gondolkodásra.

Azóta, ha csak mód van rá, Őt választjuk konzultánsnak, tanácsadónak fontosabb eseményeink, nagy vállalásaink, pályázati projektjeink kapcsán: nagyon jó és hatékony vele megbeszélni, átfutni a tennivalókat, feltárni nehézségeket, közösen kreatívkodni, ötletelni.

Csabai Gábor, ügyvezető igazgató, Tilos Rádió


Izabellával beszélgetni sokat segített abban, hogy megértsem, mi miért is történt velem. Olyan volt, mintha öt évvel idősebb énemmel találkoznék: segített meglátni az utat. A helyzetem és a választásaim megértéséből önbizalmat kaptam, s most bátrabban lépek a változás és az ismeretlen felé.

Berta József


Intenzív energiát éltem meg beszélgetésünkben, ahogy egy pillanat alatt megértést kaptam. Kikristályosodott, hogy mennyire fontos számomra a család és önnön értékeim képviselete, s büszke vagyok, hogy ezekért köveket tudok megmozgatni. 

Schmalzel Henrietta

UTAZÁS

Nagyon jól éreztük magunkat, a vezetés érdekes, informativ volt, új látásmódot mutatott. Figyeljük a további programokat és biztos vagyok benne, hogy lesz olyan program amihez csatlakozni fogunk.

Ildikó


Teljes mértékben  és minden tekintetben - utazási szolgáltatás, szervezés, kommunikáció - elégedett vagyok. Külön kiemelném kedves tárlatvezetőnk felkészültségét, kulturált előadásmódját, közvetlenségét, lelkes és széleskörű tájékoztatását. Bár a nap végére elfáradtam, számomra valóban ÉLMÉNY volt ez az út. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult.

Magdolna


Tökéletes szervezés, mindennel elégedett voltam. Kellő idő állt rendelkezésre a két kiállítás megtekintése között... Magdolna tudása, előadókészsége kimagasló... Feltöltődve, kikapcsolódva értem haza. Köszönet Izabella Neked ezért a csodálatos napért.

Krisztina


Magas szakmai színvonalú kirándulás volt, nagyon élveztem a vezetéseket. Az utazás szempontjából tetszett, hogy egy kész csomagot kaptam és az élvezetre tudtam koncentrálni.

Katalin


Várakozáson felüli volt a szervezés, nagyon gördülékeny volt minden, az idegenvezetés profi! Mindig idegenkedtem a szervezett túráktól, szeretem magam összeállítani a menetrendet, és mindent leszervezni - egyedül a tárlatvezetés miatt választottuk az utat. És egyáltalán nem bántam meg! A tárlatvezetés remek volt, és az út körüli kommunikáció is egyértelmű és korrekt volt.

Zita


Nagyon figyelmes gesztus volt, hogy a vonat késése miatt Izabella telefonált, és jelezte, hogy később érkeznek. Végig nagyon kedves volt a csoporttal, odafigyelt mindenkire. Magdolna pedig zseniális és élvezetes tárlatvezetést tartott mindkét művész esetében. Köszönjük szépen az élményt.

Dóra


Lenyűgözött az Ön kedves törődése az utasokkal és Hársfalvi Magdolna maximálisan hozzáértő, felkészült tárlatvezetése.

János


KISMAMAHANGOLÓ

Izgalmas, hiánypótló önismereti ráhangolódás a szülésre. Bennem megerősítette az érintés jelentőségét, jobban oda fogok figyelni a fontosságára a mindennapokban.

Fruzsi 

Egyszerre éreztem magam menőnek, üdének, könnyűnek és légiesnek, éreztem, hogy ajándék a magamra fordított idő, és befelé figyelés, merengtem a zene közben, repültem a távlatokban, kényeztettem magam a fal és a talaj segítségével, éreztem a kapcsolódást, bizalmat kaptam és támogatást, érintést, mind ezt egy olyan támogató környezetben, ahol lehettem önmagam, ahol gondolkodás nélkül megnyílhatsz, ahol hatványozottan kapsz. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a valóban hiánypótló foglalkozási formának!

Anett

A Kismamahangoló az érintések erejével és útján mutatott rá a jelenleg változó fizikai megélésemre, a testem változására. Tudatosította bennem a határaim szűkülését, és hogy jó, ha ezt figyelembe veszem, megélem. A társakkal való érintés pillanatok alatt idézett fel bennem korábbi kapcsolatokat... A játékos feladatok, melyek során súlyt adtunk egymásnak és fogadtuk egymás súlyát, leképezték a viselkedésmintáimat: merek-e elutasító lenni, ha valami sok nekem? Támaszkodhatok-e olyasvalakire, aki egyáltalán nem "hordoz"? Hogyan reagálok ilyenkor? Milyen számomra a kiegyensúlyozott kapcsolat? Indirekt készület volt ez a szülésre és a kisbabázásra, hiszen nem konkrétan a pocakkal és pocaklakóval foglalkoztunk. Ugyanakkor a lelki, tapasztalati felkészülésnek nagyon fontos szerepe van, és ebben engem segített az a műhely. Köszönöm!

Ágnes

...már nem tudtam a minden napjaimat ugyan olyan tempóban végezni, de ezt nem akartam belátni, úgy éreztem, hogy kevesebb leszek, ha nem csinálok mindent ugyan úgy, mint előtte. Hála a Kismamahangolónak végre sikerült belátnom és megértenem, hogy nem kevesebb, de több lettem azáltal, hogy egy apró kis testnek lehettem ideiglenesen az otthona és ez megér annyi gyengédséget, hogy jobban odafigyeljek magamra. Emellett bár mindig tudom, hogy a férjemre bármikor és bármiben számíthatok, ... bizony nagyon jó érzés volt végre nem kőkeménynek mutatni magam, hanem igenis hagyni, hogy a támaszom és néha már a mankóm legyen. Úgy érzem mindaz, amit a Kismamahangolók alkalmával tudatosan megéltem nagyon sokat fog segíteni a szülőszobában... el fogom tudni fogadni a férjem segítségét anélkül, hogy amiatt aggódnék, hogy a terhére leszek.

Réka

A Kismamahangoló segített abban, hogy a zajló mindennapokban fókuszálni tudjak a várandósságomra és az általa felvetett kérdésekre, új helyzetekre, illetve a szorongásaimra és örömeimre is. Nagyon sok újdonság, figyelni- és megoldanivaló lép be az ember életébe a fogantatással, így a rengeteg jótanács és tennivaló mellett nehéz megtalálni a fókuszt és önmagunk belső folyamataira figyelni. Pedig nagyon megéri. Ebben segített a Kismamahangoló, megerősített és továbblendített a saját belső utamon.

Krisztina

MOZGÁS (BODY ART)

Többször, több helyen vettem már részt body art órákon, de ilyen lelkiismeretes és figyelmes oktatóval, mint Izabella, még nem találkoztam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 Rózsa Zsuzsanna 


Szeretem a szférát,a zenét és a közös energia-áramlást, amit kialakítunk (a body art órákon - megj.) , hogy magamba visszahúzódva, magamra koncentrálva tudom a gyakorlatsorokat végezni. ... Nagyon sokat jelent, hogy Iza pontosan megfogalmazza a feladatokat, így kicsi az esély, hogy elmarad a gyakorlat hatása, vagy sérülés lenne belőle! 

Léstyán Emese