MIÉRT VELEM DOLGOZZ?

CSORDÁS IZABELLA PCC
coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember (SOTE, CoachAkadémia), szervezetfejlesztő team coach (Ascon Consulting), közgazdász (Corvinus), kontakttánc-tanár (Kontakt Budapest)

Mert igényes, képzett, hiteles segítő szakember vagyok. Számos feldolgozott magánéleti nehézségen vagyok túl, amik mind erőforrásaimmá váltak.  Felmondtam, elváltam, újrakezdtem.

Ha további érvekre van szükséged, íme, néhány:

BŐVEBBEN OLVASNÉK RÓLAD

SZAKMAI ÉLETÚT

A szervezetek alakításával, a  munkatársak és a kliensek számára komfortos rendszerek és struktúrák kiépítésével (stratégiai tervezés, közönségszolgálati osztály, önkéntes program, támogatói program), kiválasztással, belső képzéssel, tanácsadással foglalkoztam több mint tíz évig alkalmazottként és vezetőként elsősorban a Szépművészeti Múzeumban és projektjelleggel más közintézményeknél és non-profit szervezeteknél. 2016-ban úgy döntöttem, hogy szabadúszóként folytatom tovább. 

Több évbe tellett, amíg rátaláltam a saját hangomra, és ezzel együtt a segítő szakmára. Ma azért dolgozom, hogy az egyének és a szervezetek harmóniában, teljesítőképességük optimumán működhessenek. Megtapasztaltam, hogy ott, ahol őszinte szándék van erre, idő- és energiabefektetés ellenében ez akkor is lehetséges, ha különösen nehéz helyzetből indulnak.


ÖNISMERET

Huszonkét éve foglalkozom önismerettel. Számos módszer, köztük fizikai (weight flow contact, kontakt tánc, Body Art) és verbális módszerek (coaching, családállítás, EMK, pszichodráma, Rogers-i segítő beszélgetés), az utazás (hátizsákos turistaként, illetve önmagamban: csend táborban, buddhista watban elvonulás), valamint egy-egy témát, vagy időszakot körüljáró  mindennapos naplóírás segítettek abban, hogy egyre tudatosabb legyek cselekedeteimben, egyre nyitottabb  a körülvevő világ változásaira, és lássam, hogy én is egy változó lény vagyok. A párkapcsolatot és az anyaságot  kihívást jelentő mindennapi gyakorló terepként és örömforrásként élem meg. 


UTAZÁS

Az utazás szeretetét a szülői házból hozom. Később az egyedül megtett hosszú utaim során értékké vált az egy helyen töltött idő, a lassúság. Hagytam, hogy jelen legyek, hogy a helyiekkel legyek. Ezek az útjaim adták a legmaradandóbb élményeket a Közel-Keleten, Közép- vagy Dél-Amerikában. Programösszeállítási, szervezési és csoportkísérési tapasztalatot több száz program és több mint ötven kulturális utazás megvalósítása során szereztem a Szépművészeti Múzeum Baráti Körének vezetőjeként.


BELSŐ HAJTÓERŐK

Hiszek abban, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, az én olvasatomban a saját élete folyásának alakítója.


Miért BELSŐ HAJTÓERŐK?

Mert hiszek a bennünk rejlő, fejlődést hívó belső erőkben, amelyek önmaguktól vagy egy kis segítséggel utat találnak maguknak. Ehhez kívánok kínálok támaszt.