ÉLMÉNYTÚRÁK

MEGÁLLNI - JELEN LENNI - FELTÖLTŐDNI

Ezek számomra a maradandó élmény kulcsai. Az alábbi programok összeállításában, az időkeretek tervezésében is ezeket ötvözöm számos csoportos út szervezésének és kísérésének tapasztalatával. A hiteles forrásból származó tudás és a figyelmes, értő szervezés kombinációjaként hoztam létre az ÉLMÉNYTÚRÁT. Azért, hogy Ön is maradandó élménnyel térjen haza: közelebb érezve magát a körülvevő világhoz, önmagához - legyen az eszköz ehhez egy művészeti élmény, egy hagyomány, egy alkotás, egy találkozás, egy mentálhigiénés műhely, vagy ezek kombinációja.

Ugyanakkor nem véletlenül kapcsolódnak ezek az utak ehhez a mentálhigiénés oldalhoz: régóta tanulmányozom a különféle élmények mentálhigiénés hatását, és meg vagyok róla győződve - kutatások miatt és tapasztalataim miatt, hogy az utazások során minket érő elmélyült élmények jelenléthez, és ezzel teljesség-élményhez, teljesebb élethez segítenek bennünket. A nemzetközi trend egyértelműen a kultúra pozitív hatásainak kiaknázást támogatja a jóllét növelésében és az orvoslásban is.

Egyéni vagy céges megkeresés esetén szívesen működöm közre személyreszabott utazási program kialakításában, a programszervezési arányokkal, programtípusokkal, valamint programszervezői, mentálhigiénés és tréneri tapasztalataimmal támogatva az ügyfél célját.

Az Élménytúrákról a Karc FM Spájz c. műsorában - 2019. 04. 10.

Amennyiben szeretne értesíts kapni az ÉLMÉNYTÚRÁKRÓL, iratkozzon fel a hírlevélre, és/vagy kövessen a Facebook-on.

Az Adatvédelmi tájékoztató itt érhető el.

KÖVETKEZŐ ÉLMÉNY-TÚRÁK


KRAKKÓ KÖZÉPKORI MŰVÉSZETE - szakértő vezetéssel

2021. szeptember 2-5. (csütörtök-vasárnap)

Festői középkori helyszínek, többévszázados freskók, gazdag gyűjtemények, a frissen nyílt Czartoryski Múzeum, benne a Hermelines hölggyel, remek társaság, koranyári idő, profi szervezés és egy szakértő művészettörténész. Kell ennél több egy tartalmas hosszú hétvégéhez?

További információ


JAN VAN EYCK ÉS A FLAMAND MŰVÉSZET - SZAKÉRTŐ VEZETÉSSEL

2020. október 8-11. (csütörtök-vasárnap), opcionális előhosszabbítás: október 6-7.

TÖRÖLVE

A ghenti Szépművészeti Múzeum 2020-ban a valaha látott legnagyobb Van Eyck kiállítást szervezi, Egy optikai forradalom címmel. A kiállítás apropóján Flandria kevésbé ismert középkori gyöngyszemeivel ismerkedünk meg, több világörökségi helyszínt érintve, köztük: korabeli lakóházakat, az egyik legszebb, s legjobb állapotban megmaradt flamand reneszánsz kastélyt, múzeumokat, templomokat, egyetemet megtekintve.

További információ

KORÁBBI ÉLMÉNY-TÚRÁK

VAN GOGH, CÉZANNE, MATISSE, HODLER és a bécsi századforduló - művészettörténész kíséretében

2020. február

DÜRER, CARAVAGGIO ÉS BERNINI - MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ KÍSÉRETÉBEN

2019. október 26. (szombat), november 30. (szombat), december 21. (szombat)

A BÁNYAVÁROSOK KÖZÉPKORI MŰVÉSZETE - szakértő vezetéssel

2019. június 21-22-23. (péntek-vasárnap)

BRUEGHEL ÉS MONET AZ ADVENTI BÉCSBEN - művészettörténész kíséretében

2018. november 17. (szombat)

2018. december 9. (vasárnap)

VÉLEMÉNYEK

Kulturálisan nagyon tartalmas, jól előkészített, kiváló szakmai vezetés, profi szervezés.

Alföldi Gabi és István


Ebben a szervezésben olyan kulturális utazásokon vehetünk részt, ahol a látnivalók mellett, az adott területre vonatkozó minden történelmi és specifikus információt is megkapunk a területet kiválóan ismerő, bennünket kísérő szakértőktől, akik kapcsolatai révén, olyan helyekre is bejuthatunk, ami más szervezésben aligha lenne lehetséges.

Cser Ilona


Nagyon jól éreztük magunkat, a vezetés érdekes, informativ volt, új látásmódot mutatott. Figyeljük a további programokat és biztos vagyok benne, hogy lesz olyan program amihez csatlakozni fogunk.

Ildikó


Teljes mértékben és minden tekintetben - utazási szolgáltatás, szervezés, kommunikáció - elégedett vagyok. Külön kiemelném kedves tárlatvezetőnk felkészültségét, kulturált előadásmódját, közvetlenségét, lelkes és széleskörű tájékoztatását. Bár a nap végére elfáradtam, számomra valóban ÉLMÉNY volt ez az út. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult.

Magdolna


Tökéletes szervezés, mindennel elégedett voltam. Kellő idő állt rendelkezésre a két kiállítás megtekintése között... Magdolna tudása, előadókészsége kimagasló... Feltöltődve, kikapcsolódva értem haza. Köszönet Izabella Neked ezért a csodálatos napért.

Krisztina


Magas szakmai színvonalú kirándulás volt, nagyon élveztem a vezetéseket. Az utazás szempontjából tetszett, hogy egy kész csomagot kaptam és az élvezetre tudtam koncentrálni.

Katalin


Várakozáson felüli volt a szervezés, nagyon gördülékeny volt minden, az idegenvezetés profi! Mindig idegenkedtem a szervezett túráktól, szeretem magam összeállítani a menetrendet, és mindent leszervezni - egyedül a tárlatvezetés miatt választottuk az utat. És egyáltalán nem bántam meg! A tárlatvezetés remek volt, és az út körüli kommunikáció is egyértelmű és korrekt volt.

Zita


Nagyon figyelmes gesztus volt, hogy a vonat késése miatt Izabella telefonált, és jelezte, hogy később érkeznek. Végig nagyon kedves volt a csoporttal, odafigyelt mindenkire. Magdolna pedig zseniális és élvezetes tárlatvezetést tartott mindkét művész esetében. Köszönjük szépen az élményt.

Dóra


Lenyűgözött az Ön kedves törődése az utasokkal és Hársfalvi Magdolna maximálisan hozzáértő, felkészült tárlatvezetése.

János