kontaktANYU

3 alkalmas kontakt improvizáció alapú mozgásfoglalkozás

feltöltődni vágyó kisgyerekes anyáknak

2020. szeptember 9., 16., 23. (szerda) 9:00-11:00 között

Mi a KontaktAnyu?

  • anyatöltőállomás

  • (vissza)út önmagadhoz

  • testi-lelki kikapcsolódás

  • mozgásműhely az elevenség és a kreativitás támogatására

  • énidős tér, ahol a figyelmed középpontjába te kerülsz

  • igény szerint kapcsolati tér más kisgyerekes anyákkal

Kiknek szól?

Feltöltődésre vágyó kisgyerekes anyáknak

...ha énidőt szeretnél kapni,

...ha ellazulnál a járványhullámok után/előtt,

...ha könnyedségre vágysz a mozgásban, és könnyedségre vágysz a mindennapokban,

...ha hiszel abban, hogy a te töltöttségedből a család is töltekezhet,

...kezdd velünk a napot az ovi/sulikezdés után!

Mi fog történni?

Rövid beszélgetést követően testben is megérkezünk. Könnyen követhető, egyszerű mozgásokat gyakorlunk, kísérletezünk.

Egyénileg mozgunk, és ha a résztvevők komfortérzete engedi, párban és csoportosan is, igény szerint érintéssel vagy érintésmentesen.

Dolgozunk a környezeti és a fizikai erők jelenlétével, hatásával, mint például a gravitáció, a súly, a súrlódás, a lendület.

Az órák fókuszába a könnyedség és a spontaneitás kerül, ami jelen körülmények között az érzelmi rugalmasságunkat, a rezílienciánkat erősíti.

Az órákat rövid megosztással zárjuk. A beszélgetéseket coaching szemléletben, ítélkezésmentesen, megengedő légkört teremtve facilitáljuk.

Kik vagyunk?

Gyimesi Judit, anya, kontakt tánc tanár, grafikus. Öt év mozgásszínházi tapasztalat után, 2007-ben találkoztam először a kontakt improvizációval, Goda Gábor Weight Flow Contact mozgástréningjén, amit azután három évig tanultam. Később az ismereteimet sikerült a következő tanárok óráin méginkább elmélyíteni: Bakó Tamás, Gál Eszter, Lipka Péter, Claire Filmon, Peter Pleyer, Scott Wells, Katja Mustonen, Jurij Konjar, Anya Cloud. 2020 elején végeztem el a Kontakt Budapest 200 órás kontakt improvizáció tánctanár-képzési programját.

Csordás Izabella, anya, coach, tréner, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, kontakt tánc tanár, eredetileg közgazdász. 2008 óta foglalkozom kontakt improvizációval. Az elmúlt évek során többek között a következő tanárok óráin, kurzusain tanultam: Bakó Tamás, Gál Eszter, Lipka Péter, illetve külföldi tanárok: Lior Ophir, Martin Keogh, Peter Pleyer, Scott Wells, Katja Mustonen, Thomas Kampe, Jurij Konjar, Anya Cloud. Külön kiemelem Goda Gábor Weight Flow Contact nevű testtudati tréningjét, amit tíz éve gyakorlok. 2020 elején végeztem el a Kontakt Budapest 200 órás kontakt improvizáció tánctanár-képzési programját.

Miért velünk töltsd el a kevés szabadidődet?

Mert mindketten kisgyerekes anyák vagyunk, számos helyzetet megtapasztaltunk, a COVID a mi életünket is felforgatta, és ebben is megéltük, hogy a mozgás feltöltődést jelent. Mindketten örömet lelünk a mozgásban, együtt képződtünk kontakt tánc tanárrá, és egymást inspirálva találtuk ki nektek ezt a mozgásfoglalkozást.

Részvétel: a foglalkozásokat zárt csoportban szeretnénk tartani, hogy a bizalom kialakulásának, épülésének is adjunk teret. Ezért találtunk ki kedvezményes díjat azoknak, akik szeptember 1-ig jelentkeznek.

A térrel és a komfortérzetünkkel is szeretnénk jól bánni. Ezért a résztvevői létszámot korlátozzuk: az eseményt min. 5 résztvevővel indítjuk, és max. 10 főt engedünk be a térbe.

Helyszín: Budapest, Jurányi Inkubátorház, mosdóval és öltözővel ellátott kb. 80 nm-es próbaterem. Kézfertőtlenítőt biztosítunk.

Érkezz 10 perccel korábban, hogy legyen időd az átöltözésre és a mosdóhasználatra.

Jelentkezni ezen az űrlapon keresztül lehet. Bármilyen kérdésedet itt jelezheted: izabella.csordas@,belsohajtoerok.hu

Részvételi díj: 9.000 Ft/3 alkalom (early bird részvételi díj szeptember 2-ig történő egyösszegű befizetés esetén).

A fenti határidőn túl a részvételi díj 10.000 Ft/3 alkalom, ebből 5.000 Ft előlegként befizetve.

Az egyösszegű befizetés, illetve a foglaló visszatérítése kizárólag a szervező lemondása esetén igényelhető (a járványügyi helyzet fokozódása, vagy elégtelen számú jelentkező esetén).

KAPCSOLÓDÓ BLOGBEJEGYZÉS

Áttáncolt karantén (önismereti bejegyzés az Egy coach vallomásai című blogomon, 2020. május 12.)